Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχημάτων – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχημάτων – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

Το τροχαίο προκλήθηκε μετά από σύγκρουση των δύο οχημάτων με την πυροσβεστική να σπεύδει για τον απεγκλωβισμό των οδηγών

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 03/01 στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, κοντά στο Λυκόστομο και το χωριό Ασφάκα.

Συγκρούστηκαν ένα επιβατηγό αυτοκίνητο τύπου τζίπ με ένα βαρέως τύπου φορτηγό, μπετονιέρα. Αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να βγουν από το δρόμο και να ανατραπούν σε παρακείμενο ρέμα.

Μετά από πολλή ώρα κατάφεραν οι πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ να απεγκλωβίσουν την γυναίκα οδηγό που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μετωπικά με το διερχόμενο φορτηγό – μπετονιέρα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, κοντά στο Λυκόστομο.

 

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού

Οι πυροσβέστες κάνοντας χρήση διασωστικής σειράς, κόβουν της λαμαρίνες και προσπαθούν να ελευθερώσουν την σοβαρά τραυματία οδηγό, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ με ιατρό είναι κοντά της και της χορηγούν οξυγόνο. Μετά από τριάντα λεπτά η γυναικά απεγκλωβίζεται και με το φορείο μεταφέρεται στο ασθενοφόρο και κατόπιν άμεσα στο ΠΠΓ νοσοκομείο Ιωάννινων.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός της μπετονιέρας ελαφρά τραυματισμένος, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση και τα δυο οχήματα κατέληξαν εκτός δρόμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό γινόταν μόνο στο ένα ρεύμα, με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και με της υποδείξεις των αντρών της τροχαίας Ιωάννινων.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr