Στη φυλακή και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη

Προφυλακιστέος και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο 22χρονος που παραδόθηκε για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε στο τρίτο αυτοκίνητο, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο κατηγορούμενος.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο 22χρονοςισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο όπου ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Ακόμη, είπε πως του ζητήθηκε να μεταφέρει -ελλείψει αυτοκινήτων- τρία άτομα που δεν γνώριζε στην περιοχή Χαριλάου, κάτι το οποίο δέχθηκε.

«Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν όπλα στα χέρια τους» φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος είχε οδηγηθεί και στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την αυτόφωρη διαδικασία της οπλοκατοχής, καθώς μετά την παράδοσή του εντοπίστηκε ένας σουγιάς στο αυτοκίνητό του. Η εκδίκασή της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, κατόπιν αναβολής που αιτήθηκε ο συνήγορός του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr