Στην ετήσια γιορτή της ενορίας Παναγιά Παραβουνιώτισσα βρέθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ετήσια γιορτή της ενορίας Παναγιά Παραβουνιώτισσα βρέθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας (pics)

Περιφορά της εικόνας στους Δρόμους της Ερέτριας
Στην ετήσια γιορτή της ενορίας Παναγιά Παραβουνιώτισσα στην Ερέτρια βρέθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας, όπου συμμετείχε στη λιτανεία της εικόνας.
Σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Παραβουνιώτισσας τελείται Θεία Λειτουργία έως 10:30 πμ όπου μετά το πέρας της, θα προσφερθούν εδέσματα, κόκκινα αυγά, οίνος και ευλογημένος άρτος.
«Με αναστάσιμη χαρά ξεκίνησε σήμερα 1η Μαΐου Κυριακή του Θωμά η ετήσια εορτή της ενορίας Παναγία Παραβουνιώτισσα.
Στις 18:30 ξεκίνησε εσπερινός & στις 20:00 έγινε περιφορά της ιεράς εικόνας με λαμπρότητα στους δρόμους της Ερέτριας και είσοδο με στάση και δοξολογία στο ferry Boat που φέρει και το όνομα της εικόνας Παναγία Παραβουνιώτισσα με την συνοδεία πλήθος κόσμου.
Το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας Ε.Σ.Δ.Δ.Ε είχε την τιμή να παρευρεθεί με 10 εθελοντές του στον ιερό ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας και μαζί με τους πιστούς συνόδευσε την εικόνα και κατά διαστήματα οι εθελοντές μας πήραν την ευλογία κρατώντας στους ώμους τους την ιερά εικόνα της Παναγιάς.
Να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Δευτέρα 2 Μαΐου θα ξεκινήσει θεία λειτουργία 7:00 έως 10:30 π.μ. μετά το πέρας των ακολουθιών θα προσφερθούν προσφυγικά εδέσματα κόκκινα αυγά οίνος και ευλογημένος άρτος»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr