ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κρήτη για μερικές μέρες ξεκούρασης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Κρήτη επέλεξε για μερικές ημέρες χαλάρωσης ενόψει Δεκαπενταύγουστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Κρήτη για μερικές μέρες ξεκούρασης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκεί επέλεξε – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.

Ο Πρωθυπουργός στις λίγες μέρες που κατέβηκε στην Κρήτη για το Δεκαπενταύγουστο, οπως κάθε χρόνο με την κόρη του κατεβαίνει περπατώντας το φαράγγι της Αραδενας και κάνει μπάνιο στα Μάρμαρα, όπου η πρόσβαση είναι είτε από το φαράγγι που κατέβηκε ο Πρωθυπουργός είτε μέσω της θάλασσας.

Μετά κάθησε για φαγητο στο ταβερνάκι του Χρυσοστομου, όπου μίλησε με τον κόσμο που τον χαιρετησε κ στη συνέχεια αποχώρησε με το καραβάκι που κάνει τη σύνδεση μέσω της θάλασσας.

kriti12.JPG

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να απολαύσει σήμερα το μπάνιο του στον γραφικό κόλπο στα Μάρμαρα, ανάμεσα στην Αγία Ρουμέλη και το Λουτρό ενώ, όπως μεταδίδει το kriti360.gr, κάθισε και στο μοναδικό καφέ-εστιατόριο που υπάρχει στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το flashnews.gr αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από την Κρήτη αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο καθώς στην Αθήνα τον περιμένει ένα «δύσκολο» – πολιτικά – χρονικό διάστημα.

Στις 22 Αυγούστου θα συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για να οριστούν ημερομηνίες για την προ ημερησίας συζήτηση και την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που αναμένεται να γίνουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Αυγούστου. kriti2.jpeg

Με πληροφορίες από flashnews.gr και kriti360.gr

Πηγή φωτογραφιών: kriti360.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ