Στην τελετή λήξης του «Evia Island Regatta 2022», παραβρέθηκε η Σοφία Νικολάου      
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελετή λήξης του «Evia Island Regatta 2022», παραβρέθηκε η Σοφία Νικολάου    

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους αθλητές έδωσε η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας

Με μια όμορφη εκδήλωση στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο σπουδαίος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θαλάσσης «Evia Island Regatta 2022». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η κ. Σοφία Νικολάου, πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, όπου έγιναν και οι απονομές στους αθλητές, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Εύβοιας, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας, που διοργάνωσαν και φέτος τον σπουδαίο αγώνα και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια, βεβαίως, και στα πληρώματα και τους φίλους του αθλήματος.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν σημαντική για το νομό μας γιατί η Regatta συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή της Εύβοιας και στην προώθηση του μοναδικού τουριστικού προϊόντος που προσφέρει. Τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας, και θα είμαστε εδώ για να τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr