Στον ανακριτή για να απολογηθεί μετέβη σήμερα ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή για να απολογηθεί μετέβη σήμερα ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική διώξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο δικαστικό μέγαρο της Ζακύνθου προσήλθε με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες το πρωί της Παρασκευής ο 50χρονος γυναικοκτόνος προκειμένου να απολογηθεί.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική διώξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο συζυγοκτόνος είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης μαχαίρωσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του στο Τσιλιβί Ζακύνθου, ενώ το θύμα πριν πέσει νεκρό από τα χτυπήματα του συζύγου της είχε μεταβεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον 50χρονο για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι της, και ενώ η αστυνομία αναζητούσε τον μετέπειτα δράστη, εκείνος την επισκέφθηκε, όμως η γυναίκα δεν του άνοιξε την πόρτα, με εκείνον να τη σπάει και να ξυλοκοπεί την σύζυγό του η οποία προσπαθούσε να ξεφύγει και έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσάς της, ωστόσο ο θύτης την πρόλαβε και άρχισε να την χτυπάει με ακόμα μεγαλύτερη μανία, ενώ πριν της προλάβει τα θανάσιμα τραύματα με το μαχαίρι πέταξε επάνω της και μία γλάστρα.

Μετά το έγκλημα που διέπραξε ο άνδρας εξαφανίστηκε ενώ στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνόμια όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα.

Η πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια του στυγερού εγκλήματος είναι πως την ώρα που το ΕΚΑΒ παραλάμβανε το θύμα στο σπίτι επέστρεφαν τα ανήλικα παιδιά του. Μία γειτόνισσα πρόλαβε να σταματήσει το 8χρονο κορίτσι, όμως ο 14χρονος γιος της οικογένεια δυστυχώς είδε την μητέρα του σε αυτή την κατάσταση.

Μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία σε ολόκληρο το νησί, προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη, εντέλει βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι του φόνου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr