Συναγερμός για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής – «Το κορίτσι κινδυνεύει από σπείρα Ρομά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής – «Το κορίτσι κινδυνεύει από σπείρα Ρομά»

Η 15χρονη Φωτεινή εξαφανίστηκε από την περιοχή του Περιστερίου στις 19 Απριλίου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές από την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου από το Περιστέρι.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 μ. και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως η 15χρονη έχει μπλέξει σε κύκλωμα Ρομά οι οποίοι πείθουν τις κοπέλες πως ανήκουν στη φυλή τους για να τις αποπλανούν.

«Είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, το κορίτσι κινδυνεύει πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε άμεσα. Το συγκεκριμένο κύκλωμα γνωστό και ως «lover boys» στο εξωτερικό, πλησιάζει ανήλικα κορίτσια μέσω τον social media στα οποία ασκούν μεγάλη επιρροή με κάθε τρόπο», δήλωσε αρχικά.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας πως, «όπως πληροφορήθηκαν οι γονείς το κορίτσι το τελευταίο διάστημα έλεγε πως ανήκει στη φυλή των τσιγγάνων. Την ημέρα που εξαφανίστηκε την πήραν δύο γυναίκες Ρομά. Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη, φοβάται να μιλήσει. Η συγκεκριμένοι άνδρες είναι αδίστακτοι, μεταμφιέζουν τις κοπέλες για να δείχνουν μεγαλύτερες από την ηλικία τους και μετά τις στέλνουν στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr