Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Συγκεκριμένα, σε σύλληψη μετατράπηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Ο 50χρονος εχτές το βράδυ προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου για συμπληρωματική κατάθεση, ενώ στην μαραθώνια κατάθεση του -κράτησε 11 ώρες-, δεν λύγισε και υποστήριξε όσα υποστηρίζει όλες αυτές τις ημέρες, δηλαδή πως ναι μεν είναι ο τελευταίος ανθρωπος που είδε τον αγνοούμενο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του.

Από την άρση απορρήτου στο κινητό του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη φαίνεται πως λίγα λεπτά μετά την κλήση του κρεοπώλη, το απόγευμα της Πέμπτης 4/1, το κινητό του εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

Ο 36χρονος είπε στις Αρχές ότι, όταν του τηλεφώνησε ο 50χρονος, αυτός έπινε καφέ σε καφετέρια στο κέντρο του Μεσολογγίου μαζί με το παιδί του, τη σύζυγό του και άλλα άτομα. Ανέφερε, επίσης, ότι σηκώθηκε για λίγο, ώστε να πάει σε κοντινό περίπτερο, αλλά το κινητό του φέρεται να εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα κοντά στο κινητό του κρεοπώλη στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

LAW AND ORDER

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr