ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στη Χαλκίδα για το θάνατο του γνωστού παιδιάτρου Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί
Θλίψη στη Χαλκίδα για το θάνατο του γνωστού παιδιάτρου Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός παιδίατρος της Χαλκίδας Γιάννης Παπαμιχαήλ, ένας αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία αλλά και εξαίρετο μέλος της ιατρικής κοινότητας της Εύβοιας.

Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Δήμητρα, τα παιδιά του Γιώργο και Ελιά, Χρύσανθο και Ιουλία, Νικόλαο, τα εγγόνια του Ιωάννα-Ελένη και Δημήτρη, τα αδέλφια του καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς

Ο θάνατός του προκαλεί βαθιά θλίψη στην σύζυγό του Δήμητρα (επίτιμη πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χαλκίδας), στα παιδιά του Γιώργο και Ελιά, Χρύσανθο και Ιουλία, Νικόλαο, στα εγγόνια του Ιωάννα-Ελένη, Δημήτρη, στα αδέλφια του, καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου συγγενείς και φίλοι θα συγκενετρωθούν για το ύστατο χαίρε.

 

Ο εκλιπών ήταν ο νονός του πρώην δημοτικού συμβούλου Αντώνη Πατέλη, ο οποίος τον αποχαιρέτισε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την ανάρτηση φωτογραφίας η οποία συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Εξαιρετικός ως επιστήμων, ακέραιος ως χαρακτήρας, υποδειγματικός ως σύζυγος και οικογενειάρχης και άνθρωπος της προσφοράς ο αγαπημένος μου νονός.

Νονά, Γιώργο, Χρύσανθε, Νικόλα να είστε πάντα καλά να θυμάστε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Τεράστια η απώλεια για την ιατρική κοινότητα και την κοινωνία της Χαλκίδας.
Αγαπημένε μου Γιάννη Παπαμιχαήλ, καλό σου ταξίδι. Ο Θεός να σε αναπαύσει!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ