Θλίψη στη Χαλκίδα για το θάνατο του γνωστού παιδιάτρου Γιάννη Παπαμιχαήλ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στη Χαλκίδα για το θάνατο του γνωστού παιδιάτρου Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός παιδίατρος της Χαλκίδας Γιάννης Παπαμιχαήλ, ένας αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία αλλά και εξαίρετο μέλος της ιατρικής κοινότητας της Εύβοιας.

Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Δήμητρα, τα παιδιά του Γιώργο και Ελιά, Χρύσανθο και Ιουλία, Νικόλαο, τα εγγόνια του Ιωάννα-Ελένη και Δημήτρη, τα αδέλφια του καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς

Ο θάνατός του προκαλεί βαθιά θλίψη στην σύζυγό του Δήμητρα (επίτιμη πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Χαλκίδας), στα παιδιά του Γιώργο και Ελιά, Χρύσανθο και Ιουλία, Νικόλαο, στα εγγόνια του Ιωάννα-Ελένη, Δημήτρη, στα αδέλφια του, καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου συγγενείς και φίλοι θα συγκενετρωθούν για το ύστατο χαίρε.

Ο εκλιπών ήταν ο νονός του πρώην δημοτικού συμβούλου Αντώνη Πατέλη, ο οποίος τον αποχαιρέτισε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την ανάρτηση φωτογραφίας η οποία συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Εξαιρετικός ως επιστήμων, ακέραιος ως χαρακτήρας, υποδειγματικός ως σύζυγος και οικογενειάρχης και άνθρωπος της προσφοράς ο αγαπημένος μου νονός.

Νονά, Γιώργο, Χρύσανθε, Νικόλα να είστε πάντα καλά να θυμάστε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Τεράστια η απώλεια για την ιατρική κοινότητα και την κοινωνία της Χαλκίδας.
Αγαπημένε μου Γιάννη Παπαμιχαήλ, καλό σου ταξίδι. Ο Θεός να σε αναπαύσει!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr