Του ζήτησε τα δανεικά και τον πυροβόλησε – «Θα σε σκοτώσω»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του ζήτησε τα δανεικά και τον πυροβόλησε – «Θα σε σκοτώσω»

Το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη, ήταν προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα

Τραυματισμένος από κυνηγετική καραμπίνα στο πόδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Αιγίου 48χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στο χωριό Κουνινά του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το θύμα το βράδυ της Πέμπτης (3/04/2022) επισκέφθηκε το σπίτι του 67χρονου προκειμένου να του ζητήσει την επιστροφή των χρήματων που του είχε δανείσει. Βρήκε τον ηλικιωμένο στην αυλή την ώρα που καθάριζε την καραμπίνα του και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 48χρονος, ο δράστης δεν δίστασε να οπλίσει και να τον πυροβολήσει στα πόδια, τραυματίζοντας τον στο πέλμα. Μάλιστα «γέμισε» για δεύτερη φόρα το όπλο, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει!

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία
Το θύμα αν και τραυματισμένο κατευθύνθηκε στο σπίτι του και ενημέρωσε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή, διενεργώντας έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, καθώς τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε νόμιμα την καραμπίνα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 48χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει λόγο ανησυχίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr