Τραγικό! Κάτοικος της παραλίας Πολιτικών κατήγγειλε τον Δήμο για την τοποθέτηση ράμπας για ΑΜΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό! Κάτοικος της παραλίας Πολιτικών κατήγγειλε τον Δήμο για την τοποθέτηση ράμπας για ΑΜΕΑ

Κάτοικος της παραλίας των Πολιτικών κατήγγειλε την τοποθέτηση ράμπας για ΑΜΕΑ κάνοντας λόγω για κατάληψη του αιγιαλού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κάτοικος της παραλίας των Πολιτικών κατήγγειλε την τοποθέτηση ράμπας για ΑΜΕΑ κάνοντας λόγω για κατάληψη του αιγιαλού!

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων τοποθέτησε χθες μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ράμπα για ΑΜΕΑ έτσι ώστε να έχουν και εκείνοι οι συνάνθρωποι μας πρόσβαση στην παραλία.

Το συμβάν έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων, Σπύρος Ραπτάκης.

Δείτε την ανάρτησή του: «Μα πόσο σιχαίνομαι τον κόσμο που ζω…
Σήμερα ο δήμος σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα , ξεκίνησε την τοποθέτηση ειδικής φορητής ράμπας για ΑΜΕΑ προκειμένου να έχουν και τα άτομα το μπάνιο τους με αξιοπρέπειαααα!!! Μια κυρία κάτοικος της παραλίας έκανε επώνυμη αλλά ψευδή καταγγελία για παράνομη κατάληψη αιγιαλού με αποτέλεσμα τα όργανα της της τάξης να συλλάβουν τον υπάλληλο της εταιρείας που την τοποθετούσε. Σταμάτησε ένα έργο ζωής που γινόταν για τα ΑΜΕΑ. Αμέσως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επενέβη και με όλα τα σχετικά έγγραφα έδωσε τέλος στην αναλγησία όλων. Λυπάμαι για την κατάντια αυτής της κυρίας. Μου θυμίζει 20 χρόνια πριν όταν φυτεύαμαι τα αλμυρίκια στην παραλία των Πολιτικών, μια άλλη κυρία που πήγαινε και τα ξεριζωνε , ενώ εμείς συνεχίζαμε στο τέλος μας έφερε το Λιμεναρχείο. Όταν μεγάλωσαν τα διπλανά μας παρακαλούσε να τα ξαναφυτεψουμαι. Εύχομαι στην κύρια που έκανε την καταγγελία να μην χρειαστεί ποτέ την ράμπα αυτή, θα είναι πολύ αργά… Αυτή είναι η κατάντια των ανθρώπων και τελικά ξαναθέτω το ερώτημα στον εαυτό μου. Ποιός είναι τελικά ΑΜΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΑΥΤΆ Ή ΕΜΕΊΣ???»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr