Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα ωστόσο ήταν ήδη αργά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης 23/2 από την πτώση μίας γυναίκας από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Η γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο στο κενό και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο στην οδό Ιωάννου Δέλλιου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας.

Η γυναίκα ήταν χωρίς τις αισθήσεις της με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να κάνουν ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουν, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς η γυναίκα είχε ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. «Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας», δηλώνει συγκλονισμένη στο thestival.gr γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Η 64χρονη φέρεται, μάλιστα, να πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει. Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr