Τριήμερη περιοδεία Δάσκου στα σχολεία της Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερη περιοδεία Δάσκου στα σχολεία της Εύβοιας

Μαζί με την διευθύντρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Τριήμερη περιοδεία σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας κ΄ Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας κ. Γρηγόρη Δάσκο και τον Οργανωτικό Συντονιστή ΠΕΚΕΣ Στ. Ελλάδας κ. Χρήστο Μαρκαντώνη, από τις 5-7 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα:

• Την Τρίτη 5/4/22 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας και στον Δήμαρχο Ερέτριας κ. Δημητρόπουλο.
• Την Τετάρτη 6/4/22, στο Δημοτικό Σχολείο Σκύρου , στο 2ο Νηπιαγωγείο Σκύρου , στο 3ο Νηπιαγωγείο Σκύρου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων κ΄ Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων παρουσία και του Δημάρχου Σκύρου κ. Ν. Μαυρίκου.
• Την Πέμπτη 7/4/22 , στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης , στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, στο 1ο Νηπιαγωγείο Κύμης, στο 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας κ΄ Σκύρου κκ Σεραφείμ.

Με τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και επισημάνθηκε η ανάγκη για συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων κ΄ Κηδεμόνων καθώς και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να προκύπτει το μέγιστο δυνατό όφελος προς τους μαθητές.

Η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπσης , ο Δ/ντης Αθμιας Εκπ/σης Εύβοιας και ο Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ ευχαρίστησαν τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας στην εκπαίδευση και απάντησαν σε ερωτήματα δ/ντων και εκπαιδευτικών για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr