Τσαπουρνιώτης στο evima.gr: Δίνουμε αγώνα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επισκεπτών του Πάσχα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαπουρνιώτης στο evima.gr: Δίνουμε αγώνα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επισκεπτών του Πάσχα

Στο 90% η πληρότητα στα καταλύμματα του δήμου

Έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των επισκεπτών είναι οι επαγγελματίες του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνίωτη και όσα δήλωσε στο evima.gr.

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για το Πάσχα καθώς είμαστε στο μεσον της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η Εύβοια έχει φορέσει τα γιορτινά της, έχει… ξεσκονίσει καρέκλες και τραπέζια, έχει στρώσει καθαρά σεντόνια και περιμένει τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να περάσουν τις Άγιες μέρες της ορθοδοξίας στο όμορφο νησί του Ευβοϊκού.

Μάλιστα είναι εντυπωσιακό πως στον δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, όπως μας είπε και ο δήμαρχος η πληρότητα έχει φτάσει το 90%.

Η Βόρεια Εύβοια είναι ένας προορισμός αρκετά δημοφιλής φέτος, καθώς πολύς κόσμος επιλέγει να περάσει τις διακοπές του ή ακόμα και να βρεθεί για μία μονοήμερη εκδρομή στην περιοχή γιατί θέλει να στηρίξει έμπρακτα τους δήμους που επλήγησαν φριχτά το περασμένο καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τις πρόσφατες πλημμύρες του χειμώνα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης δηλώνει στο evima.gr σχετικά: «Ο κόσμος δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη κ την αλληλεγγύη του στην περιοχή. Οι άνθρωποι του Δήμου κάνουν αγώνα ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επισκεπτών. Η πληρότητα φτάνει το 90%».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr