Βόρεια Εύβοια: Δωρεά ύψους 1.100.000 € για τις πυρόπληκτες περιοχές με επίκεντρο τα παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Δωρεά ύψους 1.100.000 € για τις πυρόπληκτες περιοχές με επίκεντρο τα παιδιά

Το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη κοντά στα παιδιά με δωρεά ύψους 1,1 εκατ ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές

Συνεχίζονται οι δράσεις του προγράμματος ΑΝΑ-ΠΝΟΗ για τη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, με επίκεντρο τα παιδιά.

Τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, oμάδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη θα βρεθεί στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας, καθώς και στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, προκειμένου να παραδώσει υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ζωοτροφές, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί στις συνεχείς επισκέψεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Επίσης, η ΑΝΑ-ΠΝΟΗ οργανώνει μεγάλες γιορτές για τα παιδιά όλων των σχολείων, με ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.30-20.00 θα πραγματοποιηθεί γιορτή στην πλατεία των Κεχριών, με δραστηριότητες από τους La petite marguerite, Ονειροδρόμιο και Imaginary Rooms και θα τραγουδήσουμε με τους Burger Project. Αντίστοιχα, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα διασκεδάσουμε με την ίδια παρέα στην πλατεία της Ιστιαίας. 

Η ΑΝΑ-ΠΝΟΗ δημιουργήθηκε το 2021 αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη κ. Πάνου Λασκαρίδη και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Ιδρύματος.

Δωρεά ύψους 1.100.000 € διατέθηκε στο πρόγραμμα ΑΝΑ-ΠΝΟΗ, με μοναδικό στόχο τη στήριξη των προσπαθειών ανασυγκρότησης, αναδημιουργίας και ανάπλασης των πληγεισών περιοχών Αρχαίας Ολυμπίας και Β. Εύβοιας. Από εκεί πήρε και το όνομα ΑΝΑ-ΠΝΟΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΑΝΑ-ΠΝΟΗ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ana-pnoi.laskaridisfoundation.org.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr