Βόρεια Εύβοια: «Μάστιγα» τα αδέσποτα – Συνεχείς επιθέσεις τρομάζουν τους πολίτες
Ειδησεις ευβοια

Βόρεια Εύβοια: «Μάστιγα» τα αδέσποτα – Συνεχείς επιθέσεις τρομάζουν τους πολίτες

Κραυγή αγωνίας από τους πολίτες της βόρειας Εύβοιας που φοβούνται να κυκλοφορήσουν λόγω επιθέσεων από αδέσποτα σκυλιά
Άνευ προηγουμένου είναι πλέον η κατάσταση με τα αδέσποτα στη Βόρεια Εύβοια με τους πολίτες να ζητούν από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν γιατί φοβούνται ακόμα και για τη ζωή τους.
Συνεχιζόμενες είναι οι επιθέσεις αδέσποτων ζώων ακόμα και σε πολίτες αλλά και σε παραγωγικά ζώα, αφού κυκλοφορόντας σε αγέλη μπαίνουν μέχρι και σε στάνες και κατασπαράζουν τα κοπάδια, ενώ γενικότερα παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά.
Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα Γιάλτρα Αιδηψού, όπου τα σκυλιά φαίνεται να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, με τους πολίτες να αγωνιούν, καθώς πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν, μήπως δεχθούν επίθεση από τα αδέσποτα ζώα.
Γιαυτό το λόγο ζητούν την μέριμνα των αρμόδιων υπηρεσιών για τα αδέσποτα ζώα, τα οποία σίγουρα πρέπει να ελεγχθούν και σε ό,τι αφορά το κατά πόσο ειναι τσιπαρισμένα ή στειρωμένα, ενώ χρειάζεται σε όλες τις περιοχές να υπάρχει ένας χώρος, ένα καταφύγιο για τα ζώα τα οποία δεν έχουν οικογένεια, έτσι ώστε ούτε οι πολίτες να φοβούνται αλλά ούτε τα ίδια τα ζώα να κινδυνεύουν όταν ζουν στους δρόμους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr