Αγιοστρατίτη: Αρνητικός σε όλες τις προτάσεις και τα επιχειρήματα μας για το άνοιγμα μικρών καταστημάτων ο υπ. Ανάπτυξης [βίντεο]
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγιοστρατίτη: Αρνητικός σε όλες τις προτάσεις και τα επιχειρήματα μας για το άνοιγμα μικρών καταστημάτων ο υπ. Ανάπτυξης [βίντεο]

Ζήτησαν να λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα με ραντεβού

Όπως αναφέρει ξανά η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, με επιστολές και ψήφισμα διαμαρτυρίας ζητήσαμε κανόνες ισονομίας και ισοτιμίας για όλους τους κλάδους λιανικού εμπορίου.
Ζητήσαμε να λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα με ραντεβού
Σε μια τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση που είχαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι η Επιτροπή Υγείας ,πιστεύει ότι εάν ανοίξουν τα καταστήματα θα έχουμε 1000 νεκρούς την ημέρα, όχι από τον κόσμο μέσα στα καταστήματα αλλά από τον συνωστισμό στους εμπορικούς δρόμους.
Ήταν αρνητικός και στην λειτουργία με ραντεβού….το επιχείρημά του…ότι ο κάθε καταναλωτής θα κλείνει πολλά ραντεβού την ημέρα και θα αυξηθεί η κυκλοφορία στους εμπορικούς δρόμους.
Ήταν αρνητικός σε όλες τις προτάσεις, σε όλους τους κανόνες και τα επιχειρήματα μας, είπε χαρακτηριστικά η Βούλα Αγιοστρατίτη.

Δείτε απόσπασμα απο την τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr