«Αντίστροφη μέτρηση» για συντάξεις Ιουλίου 2024: Τι ώρα θα μπουν τα χρήματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αντίστροφη μέτρηση» για συντάξεις Ιουλίου 2024: Τι ώρα θα μπουν τα χρήματα

O ΕΦΚΑ, εξαιτίας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, καταβάλλει προσπάθειες ώστε οι συντάξεις Ιουλίου των μη μισθωτών να κατατεθούν στους λογαριασμούς νωρίτερα

Η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, λόγω της αργίας της 24ης Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά ο ΕΦΚΑ, εξαιτίας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, καταβάλλει προσπάθειες ώστε οι συντάξεις Ιουλίου των μη μισθωτών να κατατεθούν στους λογαριασμούς από το απόγευμα της Παρασκευής, τονίζεται ότι κανονικά, η καταβολή θα γινόταν την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.

Ποιες μέρες πληρώνονται οι συντάξεις

Υπενθυμίζεται ότι πάντα την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα καταβάλλονται οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ), οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών και του Δημοσίου (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, και ΔΗΜΟΣΙΟ).

Την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα θα καταβάλλονται οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι κύριες συντάξεις του Δημοσίου (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, και ΔΗΜΟΣΙΟ).

Οι ημερομηνίες πληρωμές για τις συντάξεις Ιουλίου

Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024: Θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως Ταμεία Μη Μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ), οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, σύμφωνα με τον ν.4387/2016 (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα), και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).*

*Όπως προ αναφέρθηκε λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος η πληρωμή για τις συντάξεις Ιουλίου αναμένεται να γίνει από την Παρασκευή 21/6 το απόγευμα.

Επιπλέον την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024: Θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις Ιουλίου των τέως Ταμείων Μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, λοιπών εντασσομένων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr