Εύβοια: Νέες πιέσεις από το Σωματείο Σχολικών Κυλικείων για τη μείωση του μισθώματος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εύβοια: Νέες πιέσεις από το Σωματείο Σχολικών Κυλικείων για τη μείωση του μισθώματος

Δεν εκδοθεί καμία τροποποιητικη απόφαση για μείωση έως σήμερα, παρά τις δεσμεύσεις

Σε νέες πιέσεις αναμένεται να προβεί από την Δευτέρα 28, Φεβρουαρίου το σωματείο σχολικών  κυλικείων νομού Ευβοίας για την μείωση του μισθώματος.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του ΔΣ καθώς και τα κατά τόπους σωματεία, έχουμε έρθει σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς από το υπουργείο εσωτερικών, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, καθώς και με τοπικούς παράγοντες (βουλευτές και δημοτικούς φορείς), ώστε να διεκδικήσουμε την μείωση του μισθωματος οριζόντια και αναδρομικά από τον Σεπτέμβριο του 2021, για όλο τον κλάδο.

Έχουμε την θετική απάντηση και στήριξη από όλους.
Παρ’ολα αυτά, δεν έχει εκδοθεί καμία τροποποιητικη απόφαση για μείωση έως σήμερα. Άρα και δυστυχώς, το μίσθωμα δευτέρου τριμήνου θα εκδοθεί κανονικά.
Γνωρίζουμε καλά, πως η φετινή σχολική χρονιά είναι πολύ δύσκολη και πολλοί συνάδελφοι έχουν χάσει την δουλειά τους από την οικονομική δυσχέρεια.

Από Δευτέρα 28/2 θα προβούμε σε νέες πιέσεις προς τους αρμόδιους, ελπίζοντας να αποδεχτούν το τόσο σημαντικό και ζωτικής σημασίας αίτημα μας, ακόμη και τώρα.

Γνωρίζουμε καλά και βιώνουμε κατ’ ιδίαν, όλοι τα ίδια προβλήματα. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να το πετύχουμε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr