Εύβοια: Στα «κάγκελα» οι πολίτες για τις τιμές των καυσίμων – Τι λένε στο evima
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εύβοια: Στα «κάγκελα» οι πολίτες για τις τιμές των καυσίμων – Τι λένε στο evima

Ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται έχει αναστατώσει πλήρως του κατοίκους της Εύβοιας που βλέπουν να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
Στα ύψη φέρεται πως θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου κίνησης τις επόμενες μέρες στην Εύβοια, μετά και το τέλος της έκπτωσης στην αντλία.
Οι πολίτες είναι ήδη σε πλήρη αναστάτωση καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις τιμές και της βενζίνης αλλά και του πετρελαίου.
Ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση με τους ντόπιους να δηλώνουν απελπισμένοι καθώς δεν ξέρουν πώς θα τα βγάλουν πέρα.
Ήδη μιλώντας στο evima.gr κατοικοι της Εύβοιας ανέφεραν ότι έχουν μειώσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους καθώς η τσέπη τους πλέον δεν αντέχει να βάζουν κάθε λίγο και λιγάκι καύσιμα, ενώ όσοι έχουν πετρελαιοκίνητα δηλώνουν ακόμα πιο απογητευμένοι αλλά και εξαπατημένοι.
Αυτή την στιγμή η τιμή στα υγρά καύσιμα είναι για την αμόλυβδη η τιμή είναι ελαφρά πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο και για το πετρέλαιο κίνησης ελαφρά πάνω από το 1,90 ευρώ το λίτρο.

Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει η προοπτική η τιμή στα υγρά καύσιμα να μειωθεί, δηλαδή από την Δευτέρα τα πρατήρια καυσίμων με τις νέες παραλαβές, θα «ρίξουν» τις τιμές λόγω της επιβολής πλαφόν.

Η τιμή στο πετρέλαιο κίνησης που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων οχημάτων έχει τραβήξει την ανηφόρα και δε λέει να σταματήσει με την τιμή του diesel να πλησιάζει ήδη από το πρωί της Τρίτης 4/10 αυτή της αμόλυβδης στα πρατήρια καυσίμων.

Η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα μίλησε στο φακό τουNewsbomb.gr για τα πρωτόγνωρα επίπεδα που κινείται η τιμή στο πετρέλαιο κίνησης, το οποίο αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr