ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κούκουζας: Αναλύσαμε το πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας στη Β. Εύβοια

Ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα και οι απορίες των ενδιαφερομένων επενδυτών
Κούκουζας: Αναλύσαμε το πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας στη Β. Εύβοια

Ευάγγελος Κούκουζας: Αναλύσαμε το πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας στη Β. Εύβοια

«Σε ένα ένθερμο και απαιτητικό κοινό στην Λουτρόπολη της Βορείου Ευβοίας αναλύσαμε το επιχειρησιακό Πρόγραμμα αλιείας και Θάλασσας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στα πλαίσια του Leader. Ικανοποιήσαμε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των υποψηφίων επενδυτών», δήλωσε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας αμέσως μετά την ενημέρωση του προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας.

Ο Ευάγγελος Κούκουζας σε έναν κυριολεκτικά αγώνα δρόμου από το Βορρά έως το Νότο του Νομού μαζί με το επιτελείο του ενημερώνει για το παραπάνω πρόγραμμα τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Αναπτυξιακή Εύβοιας: Στο πλαίσιο του Μέτρου 8.3.3 του Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 (ΕΠΑλΘ 2014-2020),  ανοίγει η πρόσκληση και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (δυνητικοί δικαιούχοι) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για έργα ιδιωτικού χαρακτήρα  στα δύο τοπικά προγράμματα της CLLD / LEADER Αλιείας της ΠΕ Ευβοίας (Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας και Νότιας Εύβοιας & Σκύρου)

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται δύο Προσκλήσεις εφαρμόζονται στην περιοχή εφαρμογής Αλιείας του τοπικού προγράμματος στην ΠΕ Ευβοίας. Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη (Εθνικοί πόροι & ΕΤΘΑ), που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με τις παρούσες δύο προσκλήσεις, ανέρχεται ενδεικτικά σε 4.251.992,00 €.

Οι δράσεις τις οποίες περιλαμβάνει η πρόσκλησης είναι οι κάτωθι: Α)   Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών – Μη Κρατικές ενισχύσεις / Επιχειρηματικότητα. Β)   Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών – Κρατικές ενισχύσεις / Επιχειρηματικότητα δυνάμει του Καν. (ΕΕ) 1407/2013 (de minimis).

Η αίτηση στήριξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και προϋποθέτει να έχει προηγηθεί διαδικασία απόκτησης προσωπικών κωδικών πρόσβασης από τον/την  δυνητικό δικαιούχο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ