Πρόεδρος εστίασης Εύβοιας στο evima.gr: Περιορισμένη η κίνηση, ελπίδα μας ο τουρισμός
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόεδρος εστίασης Εύβοιας στο evima.gr: Περιορισμένη η κίνηση, ελπίδα μας ο τουρισμός

Ο κος Ευθυμίου, Πρόεδρος εστίασης Εύβοιας, εκτίμησε πως ελπίδα για τους καταστηματάρχες στον κλάδο της εστίασης, σε αυτή τη φάση, είναι η εισροή τουριστών στο νησί.

Τον προβληματισμό τoυ για την μειωμένη προσέλευση κόσμου στα καταστήματα εστίασης, εξέφρασε μιλώντας στο evima.gr ο Πρόεδρος Εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου.

Ο κος Ευθυμίου, εκτίμησε πως ελπίδα για τους καταστηματάρχες, σε αυτή τη φάση είναι η εισροή τουριστών στο νησί, εντός του επομένου διαστήματος, επισημαίνοντας πως το φαινόμενο της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά έχει άμεσο αντίκτυπο στην εστίαση.

“Παρότι ο κόσμος βγαίνει, δυσκολεύεται να κατανάλωση φέρνοντας ακόμα σε δυσχερέστερη θέση τις επιχειρήσεις μας ,που θα κληθούν το επόμενο χρονικό διάστημα να επιστρέψουν μέρος από τις επιστρεπτέες προκαταβολές χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν, οδηγώντας πολλές επιχειρήσεις σε αδιέξοδο” προσθέτει.

“Δυστυχώς η ενεργειακή κρίση και η αδικαιολόγητη ρήτρα αναπροσαρμογής στα τιμολόγια της ΔΕΗ οδήγησε πολλές επιχειρήσεις στο να βάλουν λουκέτο και πολλούς εργαζόμενους στην ανεργία” περιγράφει εν συνέχεια.

“Ευελπιστούμε το επόμενο χρονικό διάστημα να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματα μας καθώς θα εισέλθει τουρισμός στο νησί μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε το χειμώνα” συνοψίζει συγκεκριμένα ευχόμενος υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Αναλυτικά η δήλωση

Περιορισμένη είναι η κίνηση στα καταστήματα εστίασης το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς το φαινόμενο της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά έχει άμεσο αντίκτυπο στα καταστήματα μας, παρότι ο κόσμος βγαίνει δυσκολεύεται να κατανάλωση φέρνοντας ακόμα σε δυσχερέστερη θέση τις επιχειρήσεις μας ,που θα κληθούν το επόμενο χρονικό διάστημα να επιστρέψουν μέρος από τις επιστρεπτέες προκαταβολές χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν, οδηγώντας πολλές επιχειρήσεις σε αδιέξοδο. Δυστυχώς η ενεργειακή κρίση και η αδικαιολόγητη ρήτρα αναπροσαρμογής στα τιμολόγια της ΔΕΗ οδήγησε πολλές επιχειρήσεις στο να βάλουν λουκέτο και πολλούς εργαζόμενους στην ανεργία. Υγεία σε όλο τον κόσμο και καλό καλοκαίρι

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ