Εκλογές 2023: Πότε ξαναρχίζει τις περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πότε ξαναρχίζει τις περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνεχείς συσκέψεις στη ΝΔ για τη δεύτερη προεκλογική εκστρατεία, εν όψει της νέα κάλπης που αναμένεται να στηθεί στις 25 Ιουνίου.

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά τις περιοδείες την Δευτέρα από τα Χανιά.

«Θα ξαναρχίσω να γυρνάω την Ελλάδα και αυτό είναι απαίτηση που έχω από όλα τα στελέχη μας. Θα αξιολογήσω πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν τα στελέχη και έχω την απαίτηση να τρέξουν για το κόμμα όπως έτρεξαν για τον εαυτό τους» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

«Στις 21 Μαΐου νικήθηκε η τοξικότητα και η χυδαιότητα. Το ζητούμενο είναι οι πολίτες να επανα-βεβαιώσουν την αυτοδυναμία, να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ», πρόσθεσε.

«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ», δήλωσε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι αισθανόταν την ανταπόκριση των πολιτών στον πολιτικό λόγο της ΝΔ και στο μήνυμα της αισιοδοξίας. Είπε ότι κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η ΝΔ θα είχε υπερδιπλάσσιο ποσοστό του δεύτερου κόμματος. «Με γεμίζει με περισσότερη ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Οι πολίτες πιστεύω επιλέγουν θετικά ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία», σημείωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr