Η Σοφία Νικολάου συναντήθηκε με καταστηματάρχες, φορείς, δασοπυροσβέστες και πολίτες της Εύβοιας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σοφία Νικολάου συναντήθηκε με καταστηματάρχες, φορείς, δασοπυροσβέστες και πολίτες της Εύβοιας

Συναντήσεις της Σοφίας Νικολάου με καταστηματάρχες, φορείς, δασοπυροσβέστες και πολίτες της Εύβοιας

Συναντήσεις με πολίτες, ανθρώπους της αγοράς και φορείς της Εύβοιας, είχε τις τελευταίες ημέρες η Σοφία Νικολάου, με κύριο στόχο να ακούσει και να καταγράψει τις ανησυχίες του κόσμου, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και την πραγματική εικόνα που έχει διαμορφωθεί στις υπηρεσίες του νησιού.

Η αγωνία των καταστηματαρχών για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους, ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησής τους με την υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Νικολάου επισκέφθηκε στη Χαλκίδα σειρά καταστημάτων, όπου μίλησε με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους. Εκείνοι της ανέλυσαν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και στις επιχειρήσεις τους, σε ποιο επίπεδο κινείται η αγοραστική δύναμη των Χαλκιδαίων, αλλά και πώς διαμορφώνεται η τουριστική κίνηση.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συνομιλία που είχε η κ. Νικολάου με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας κ. Γιώργο Αβδουλά και τον Υπολιμενάρχη της πόλης κ. Μιχάλη Χουλιαρά.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η επιχειρησιακή εικόνα που έχουν οι υπηρεσίες τους, αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις προσωπικού και την υλικοτεχνική υποδομή.Λίγο αργότερα η κα. Νικολάου επισκέφθηκε το «Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας» και τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες “Fetes Club 4X4”. Η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με τα μέλη και των δύο ομάδων, που της παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, εξιστορώντας της σειρά εκτάκτων περιστατικών διάσωσης και πυρόσβεσης στις οποίες η συμβολή τους ήταν καθοριστική.

Ειδικά, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στο Κρεμαστό, είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ η αμέριστη συμπαράσταση στους εθελοντές δασοπυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες και είναι απαραίτητοι και αυτό το καλοκαίρι.

Με τους αντιδημάρχους Ερέτριας, Μαρία Παπαγγελή και Ευάγγελο Τσώκο, καθώς και με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Ερέτριας Δημήτρη Τσούμαρη συναντήθηκε η Σοφία Νικολάου στο γήπεδο της πόλης. Εκεί διεξήχθη το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών Eretria cup, για το οποίο τα τρία εκλεγμένα μέλη ενημέρωσαν την υποψήφια βουλευτή για τη διοργάνωση, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας τις 1.000 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr