Εύβοια – Κοτρογιάννης σε Συμεών Κεδίκογλου: «Ο κ. βουλευτής βρίσκεται σε σύγχυση»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια – Κοτρογιάννης σε Συμεών Κεδίκογλου: «Ο κ. βουλευτής βρίσκεται σε σύγχυση»

Ο βουλευτής του Σύριζα είχε σχολιάσει την πρόσκληση που έλαβε από το Οικονομικό Επιμελητήριο για την κοπή της πίτας

«Ίσως ο αξιότιμος βουλευτής κ.Συμεών Κεδίκογλου βρίσκεται σε σύγχυση λόγω των εξελίξεων στο κόμμα του! Το κατανοώ! Τι να κάνουμε όμως που οι συνάδελφοι στις πρόσφατες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου έδωσαν 45% πανελλαδικά και 58%(!)σε Εύβοια και Βοιωτία,στην παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο!

Ας μην υποτιμά συνεπώς ο κ. βουλευτής την νοημοσύνη όλων όσων και ήταν πολλοί από όλο το πολιτικό φάσμα, τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας μας(αφού ο ίδιος την αγνόησε). Αλλά εδώ δεν έκανε καν τον κόπο να μας επισκεφθεί, εδώ και 10 σχεδόν μήνες που κατέχει το αξίωμά του, να ακούσει τα προβλήματά μας και να προσπαθήσει σε ότι του αναλογεί, να βοηθήσει στην επίλυσή τους!

Γιατί αν ερχόταν θα διαπίστωνε ιδίοις όμμασι το πώς λειτουργεί χρόνια τώρα η Τοπική μας Διοίκηση στην οποία συμμετέχουν συνάδελφοι και από άλλους πολιτικούς χώρους,οπότε τα περί κομματικών τοποθετήσεών μου μάλλον θα σκεφτόταν να τα αναφέρει!

Ας αφήσει λοιπόν τους έωλους χαρακτηρισμούς και ας σκύψει με αληθινό ενδιαφέρον πάνω από τα προβλήματά μας»

Ο βουλευτής του Σύριζα είχε σχολιάσει την πρόσκληση που έλαβε από το Οικονομικό Επιμελητήριο για την κοπή της πίτας λέγοντας χαρακτηριστικά:

Οι βραβεύσεις των Επιμελητηρίων…

Έλαβα πρόσκληση για εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας όπου θα προχωρήσει σε βράβευση και τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που με τη δράση τους «στήριξαν την κοινωνία» όπως αναφέρει. Πρώτος στη λίστα φιγουράρει ο υπ. Υγείας Α. Γεωργιάδης. Θα θυμίσω εδώ τις προεκλογικές φωτογραφίες και διαβεβαιώσεις για την επίλυση του μεγάλου θέματος της διαχείρισης των σκουπιδιών στη Χαλκίδα, η χρηματοδότηση της οποίας μόνο εξασφαλισμένη δεν ήταν όπως τελικά αποδείχτηκε.

Πριν λίγες μέρες ήταν η κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου όπου βραβεύτηκε ο υφυπουργός εργασίας κ. Σπανάκης ενώ επίσημος καλεσμένος ήταν ο φερόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Γ. Αυτιάς! Καταλαβαίνω ότι οι ηγεσίες των επιμελητηρίων έχουν μια συγκεκριμένη κομματική τοποθέτηση, θεμιτή. Αυτή όμως δεν αφορά το σύνολο των μελών τους. Αφενός. Και αφετέρου συνήθως βραβεύουμε ανθρώπους στη Δύση της καριέρας τους και δεν μοιράζουμε βραβεία μεταξύ μας -αν δούμε και την υπόλοιπη λίστα βραβεύσεων. Εκτός αν τελικά το κάνουν για να μη μπορούμε να αποδεχτούμε την πρόσκληση όσο και να θέλαμε…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr