ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σίμος Κεδίκογλου: Απετράπη ο κίνδυνος πλημμυρικού φαινομένου στα Πολιτικά

Σίμος Κεδίκογλου: «Η υποδειγματική συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Στρατού απέτρεψε τον κίνδυνο πλημμυρικού φαινομένου στα Πολιτικά».
Σίμος Κεδίκογλου: Απετράπη ο κίνδυνος πλημμυρικού φαινομένου στα Πολιτικά

Υπόδειγμα συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις κεντρικές Αρχές και το Στρατό χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου την περίπτωση της αποτελεσματικής εφαρμογής, που είχε ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων πλημμυρικώνφαινομένων στα Πολιτικά.

Ο κ. Κεδίκογλου που  επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή,απέδωσε τα εύσημα στον Δήμαρχο ΔιρφύωνΜεσσαπίωνκ. Γιώργο Ψαθά για την ταχύτατη αντίδρασή του να γκρεμίσει τη μικρή γέφυρα στο Πολιτικά, που απειλούσε και πάλι να πλημμυρίσει το χωριό, προχωρώντας στη συνέχεια, με την πολύτιμη συνδρομή του Στρατού, στο στήσιμο σιδερένιας γέφυρας, για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο κ. Μιχάλη Κλούβα και τους άνδρες του Μηχανικού Σώματος Στρατού για την άμεση ανταπόκρισή τους, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνο Φλώρο τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας σε όλο το φάσμα προστασίας της Εύβοιας το διάστημα των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ