Σοφία Νικολάου: «Ευχαριστώ το Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο που ευλόγησε τα παιδιά μου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου: «Ευχαριστώ το Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο που ευλόγησε τα παιδιά μου»

Η βάφτιση έγινε την Κυριακή 18, Σεπτεμβρίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας –Ιστιαίας και Β. Σποράδων, κ.κ. Χρυσοστόμου η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια και γνωστή δικηγόρος Σοφία Νικολάου με το σύζυγό της γνωστό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαυλό, το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου βάφτισαν τα δύο τους αγόρια, τα οποία φρόντισαν να κλέψουν την παράσταση στο πιο σημαντικό γεγονός της ζωής τους.

Η Σοφία Νικολάου με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε δημοσίως τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο που τέλεσε το μυστήριο της βάφτισης των παιδιών της.

<Πόσο πιο όμορφες γίνονται οι στιγμές της ζωής μας, όταν τις ζούμε με αγαπημένους φίλους. Έτσι, κι εμείς, ο Κωνσταντίνος κι εγώ, που βαφτίσαμε τα παιδιά μας, τον Άγγελο και τον Ερμή, είχαμε την τιμή να βρίσκονται δίπλα μας μοναδικοί φίλοι, οι οποίοι μοιράστηκαν τη μεγάλη χαρά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας, Σποράδων, κ. Χρυσόστομο που ευλόγησε τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ και όλους όσοι βρέθηκαν στην Εκκλησία του Αγία Νικολάου στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στη γιορτή μας.

Τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά και συνομιλώ για τα προβλήματα της Εύβοιας.
Τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους πορεύτηκα επί 2,5 χρόνια στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Όλους τους συγγενείς και φίλους που γέμισαν ευχές τα παιδιά μας και που είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλότυχα στη ζωή τους, με τόση αγάπη που εισέπραξαν χθες.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας. Με τιμήσατε και με συγκινήσατε με την παρουσία σας>.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr