ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ο Φάνης Σπανός

«Σε μια ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λαμιέων και Επιμελητήριο Φθιώτιδας συνεργαστήκαμε, για την αναβίωση του ιστορικού αυτού θεσμού», σημείωσε ο κ. Σπανός
Στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ο Φάνης Σπανός

Στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Φάνης Σπανός μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ανοίξαμε! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στην αναγεννημένη Lamia Expo 22, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας!

Σε μια ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λαμιέων και Επιμελητήριο Φθιώτιδας συνεργαστήκαμε, για την αναβίωση του ιστορικού αυτού θεσμού και από σήμερα τα μοναδικά προϊόντα της Στερεοελλαδίτικης γης – και όχι μόνο – κοσμούν τον χώρο και σας περιμένουν να τα γνωρίσετε!

Συνεργαστήκαμε, όμως, και για το μεγάλο έργο δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου εκθέσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων, έρευνας και Πολιτισμού! Ένα έργο σχεδόν 50.000.000 ευρώ, που θα αποτελέσει πόλο ανάπτυξης και εξωστρέφειας, όχι μόνο για τη Λαμία και τη Στερεά Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη τη χώρα μας!

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, πολύτιμοι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι μας είναι οι Υπουργοί, οι Βουλευτές, οι Δήμοι και τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ