Στην ΔΕΘ ο Θανάσης Ζεμπίλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ΔΕΘ ο Θανάσης Ζεμπίλης

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο Θανάσης Ζεμπίλης για την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη.

Από χθες, Παρασκευή, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Θανάσης Ζεμπίλης, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Βουλευτής Ευβοίας επισκέφτηκε τα περίπτερα της Έκθεσης, ενώ περιηγήθηκε και στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τα οποία αποτελούν για φέτος την τιμώμενη χώρα της 86ης ΔΕΘ. Ο Θανάσης Ζεμπίλης υπογράμμισε στους εκπροσώπους των ΗΑΕ τη σημασία ενίσχυσης των δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και της σύσφιξης των σχέσεων τους σε επίπεδο, τόσο εμπορικό, όσο και πολιτιστικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση, ο Βουλευτής Ευβοίας συμμετείχε σε ανοιχτές συζητήσεις για επίκαιρα θέματα, όπως το ενεργειακό, αλλά και ο τομέας της υγείας, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα. Ταυτόχρονα, είχε επαφές και συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη για σημαντικά ζητήματα, καθώς και για θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των πολιτών, τα έργα υποδομής και την ανάπτυξη της Εύβοιας.

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ομιλία του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών και θα εξειδικεύσει δράσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας, καθώς και τη θέσπιση κινήτρων για απόκτηση στέγης από τους νέους», ανέφερε ο Βουλευτής Εύβοιας προσερχόμενος στο Βελλίδειο

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr