ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κεδίκογλου – Κοντοζαμάνη για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Ιστιαίας και Μαντουδίου

Η επιτάχυνση της λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Ιστιαία και η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Βόρειας Εύβοιας στο επίκεντρο της συνάντησης Κεδίκογλου –Κοντοζαμάνη
Συνάντηση Κεδίκογλου – Κοντοζαμάνη για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Ιστιαίας και Μαντουδίου

Στο πλαίσιο των κατευθύνσεων και οδηγιών που έχει δώσει ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Ιστιαίας και Μαντουδίου ο Σίμος Κεδίκογλου κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στον  Αναπληρωτή ΥπουργόΥγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη  κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης.

Το πρώτο βήμα γίνεται άμεσα με την πρόσληψη παραϊατρικού προσωπικού, έχοντας προτεραιότητα την ταχύτερη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ενώ αναμένεται οι θέσεις των νεφρολόγων να προκηρυχθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο βουλευτής πρότεινε να δοθούν επιπλέον κίνητρα για να μην κηρυχθούν άγονοι οι διαγωνισμοί και παράλληλα ζήτησε να προβλεφθούν οι απαραίτητες ειδικότητες, προκειμένου να είναι δυνατή η λειτουργία νοσοκομειακού τμήματος  επειγόντων περιστατικών στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Τέλος, ζήτησε την επίσπευση του νέου Οργανογράμματος του Νοσοκομείου Χαλκίδας με την άμεση προκήρυξη τουλάχιστον 12 θέσεων ιατρών,καθώς και την προκήρυξη των ζητούμενων θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού.

«Η συνεργασία θα παραμείνει διαρκής για την επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Εύβοια», δήλωσε ο  Σίμος Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ