Συνάντηση Κεδίκογλου με την υφυπουργό Παιδείας: Τι ζήτησε για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κεδίκογλου με την υφυπουργό Παιδείας: Τι ζήτησε για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

Τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών, ιδιαίτερα στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Εκπαιδευτικών δομών στην Εύβοια και ιδιαίτερα στις πυρόπληκτες περιοχές ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή.

Ήδη, οι ανάγκες που έχουν δηλωθεί καλύπτονται με τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, ενώ σε δεύτερη φάση αναμένεται  η τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών, καθώς και οι προσλήψεις ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού για να μη χαθούν διδακτικές ώρες.

Στόχος είναι τη νέα σχολική χρονιά να καλυφθούν τα βασικά νέα εκπαιδευτικά κενά που θα ανακοινωθούν και ταυτόχρονα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Επιπλέον, ο βουλευτής ζήτησε να παραμείνει ως έχει ο χάρτης των εκπαιδευτικών δομών στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για το νέο αναβαθμισμένο σχολείο και την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr