Θανάσης Ταρτης: «Όλοι στο δρόμο… Φτάνει πια η θέαση του ολέθρου»
ΑΠΟΨΕΙΣ

Θανάσης Ταρτης: «Όλοι στο δρόμο… Φτάνει πια η θέαση του ολέθρου»

«Δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας, Θανάσης Τάρτης.

Σε απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας, Θανάσης Τάρτης, καλεί τον κόσμος να βγει στους δρόμους, «όλοι στο δρόμο… Φτάνει πια η θέαση του ολέθρου».

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση σήμερα για την ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και καλούμαστε όλοι να πάρουμε μαζικά μέρος ενώνοντας τις φωνές μας με όλη την κοινωνία που απαιτεί να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

Τώρα όλοι στο δρόμο. Όλοι έξω απ’ τα σπίτια. Φτάνει πια η θέαση του ολέθρου για να καταλάβουν οι κυβερνόντες ότι η δημόσια οργή μεγαλώνει με τις πολιτικές του φαίνεσθαι και τον σόου καθώς και την γενική ευθύνη σε όλους.

Ο ελληνικός λαός, αυτή την φορά δεν θα γίνει συνένοχος, δεν θα δείξει καμία ανοχή. Για τα φαινόμενα αδιαφάνειας, συγκαλύψεις, μεταθέσεις ευθυνών, καθυστερήσεις, που οδηγούν στη λήθη και η κοινωνία να έχει την πικρή γεύση της ατιμωρησίας των όποιων ισχυρών.
Είμαι στο πλευρό όλων όσοι αγωνίζονται για να χυθεί άπλετο φως στα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι- όσο ψηλά και αν βρίσκονται-εμπλέκονται.

Να βροντοφωνάξουμε ότι στα Τέμπη δεν είχαμε απλά ένα δυστύχημα. Να μπει τέλος στις πολιτικές που στο όνομα του κέρδους φτωχοποιούν, αλλά και θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές.  Θέλουμε απαντήσεις. Δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr