ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΩΡΑ στις πληγείσες περιοχές του δήμου Καρύστου Τριαντόπουλος, Κεδίκογλου, Κυριαζόπουλος, Σπανός [εικόνες]

Αυτοψία στις πληγήσες περιοχές του Δήμου Καρύστου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου
ΤΩΡΑ στις πληγείσες περιοχές του δήμου Καρύστου Τριαντόπουλος, Κεδίκογλου, Κυριαζόπουλος, Σπανός [εικόνες]

Τη διαβεβαίωση ότι και σε αυτή τη φυσική καταστροφή, η πολιτεία θα δράσει με ταχύτητα για την καταγραφή των ζημιών και την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες, έδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου κατά την επίσκεψή του στα Μεσοχώρια, προκειμένου να διαπιστώσει την έκταση των καταστροφών από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Πριν από λίγο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μαζί με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γενικό γραμματέας Ναυτιλίας, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, τον βουλευτή Θανάση Ζεμπίλη, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαιδίτη και τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο, επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές του δήμου Καρύστου.

Να υπενθυμίσουμε πως  η κακοκαιρία «Μπάλλος», προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Εύβοια, και δεκάδες καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή των Μεσοχωρίων.

Ένα από τα σημεία στο βόρειο τμήμα του νησιού που επλήγη σημαντικά είναι η περιοχή στην παραλία του Λιμνιώνα. Από τις ισχυρές βροχοπτώσεις δύο επιχειρήσεις υπέστησαν μεγάλες ζημιές, ενώ ο δρόμος άνοιξε στα δύο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ