ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόρεια Εύβοια: Τώρα ο Μπένος στο Μαντούδι – Τι ανακοίνωσε για τον δρόμο Ψαχνά – Στροφυλιά

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαντούδι Ευβοίας.
Βόρεια Εύβοια: Τώρα ο Μπένος στο Μαντούδι – Τι ανακοίνωσε για τον δρόμο Ψαχνά – Στροφυλιά

Από τις δέκα το πρωί της Παρασκευής ο υπεύθυνος για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, Σταύρος Μπένος, είχε συνάντηση στο Μαντούδι με το ΤΕΕ (Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας), τους μελετητές κ. Δημήτρη Οικονόμου, κ. Βασίλη Γκοιμίση, κ. Στέλιο Τσακίρη, κ. Κώστα Ζέκκο, κ. Αποστολίδη και τους μηχανικούς των δύο Δήμων (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη για την ανασυγκρότηση του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας από τις καταστροφές του Αυγούστου, παρουσιάζεται αυτή την ώρα στο Μαντούδι Ευβοίας, από μελετητές της ομάδας του Σταύρου Μπένου το σχέδιο που έχει ετοιμαστεί αναφορικά με τον νέο οδικό δίκτυο Ψαχνά -Στροφυλια.

Στην συνάντηση παρευρίσκονται ο αντιδήμαρχος Γιάνννης Καντζούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης αλλά και δημότες με τοπικούς φορείς της περιοχής.

Ο κ. Μπένος ανέφερε πως, «οι εργασίες για τον νέο οδικό δίκτυο Ψαχνά -Στροφυλια βρίσκονται σε εξέλιξη. Η οδική πρόσβαση παραμένει το κλειδί για την μετάβαση της βόρειας Εύβοιας σε μία νέα αναπτυξιακή εποχή. Γι’ αυτό και το έργο αυτό θα το δρομολογήσουμε και θα είναι το σημαντικότερο έργο υποδομής, το οποίο θα συνδεθεί τελικά με το σχέδιο για την Εύβοια».

 

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ