Ζέττα Μακρή στο evima: «Αξίζουν πολλά στους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισσες, είμαστε πάντα δίπλα τους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζέττα Μακρή στο evima: «Αξίζουν πολλά στους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισσες, είμαστε πάντα δίπλα τους»

Στην Εύβοια βρέθηκε η Ζέττα Μακρή όπου συμμετείχε σε εκδήλωση των Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας

Στην Εύβοια βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ για την εκπαίδευση με τίτλο «Εκπαίδευση και νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν».

Η κα Μακρή μίλησε στο evima.gr και αναφέρθηκε στις επαφές της στο νησί καθώς και στη συμμετοχή της στην συνεδρίαση της ΔΕΕΠ. «Το νησί της Εύβοιας το αγαπώ ιδιαίτερα και θεώρησα υποχρέωσή μου να συμμετέχω στην συνεδρίαση του τοπικού οργάνου, όπου είχαμε κια την δυνατότητα να εξηγήσουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου με στόχο την διασύνδεση της αγοράς εργασίας και της εκπαίδευσης αλλά και να γίνει μία πλήρης ανάλυση των προγραμμάτων που κάνουν κατανοητή την έννοια της επιχειρηματικότητας σε μαθητές, σπουδαστές και στη συνέχεια και στους φοιτητές ΑΕΙ».

Όταν ερωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει στους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισες ενόψει και της εκδήλωσης αλλά και με αφορμή όσα αφουγκράστηκε κατά την επίσκεψή της στο νησί και τις επαφές της με τους φορείς του νομού δήλωσε: «Η Εύβοια είναι μία περιοχή που ταλαιπωρήθηκε πολύ, όμως ο κρατικός φορέας έσκυψε πάνω με μεγάλη προσοχή. Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια εδώ, πέρυσι φέραμε αρκετά σχολικά υλικά και ξέρετε οι Ευβοιώτες στηρίζουν πολύ, δίνουν πολύ και λιγότερα απαιτούν. Τους αξίζουν πολλά, τα αντιλαμβανόμαστε και είμαστε πάντα δίπλα τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr