Γιατί οι Αρχές δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί οι Αρχές δεν επιτρέπουν την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη

Το σοβαρό κώλυμα που έχει προκύψει μόλις δύο 24ωρα πριν από την προγραμματισμένη κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Ένα σοβαρό κώλυμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον στενό της φίλο και γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, η αγαπημένη ηθοποιούς επιθυμούσε να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, ενώ η κηδεία της είναι ήδη προγραμματισμένη για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα», ανέφερε σχετικά ο ίδιος στον Alpha.

Μάλιστα ο σταθμός προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ντόρα Ντούμα, η οποία τόνισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στη Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», είπε συγκεκριμένα η γυναίκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr