ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάρθα Καραγιάννη: Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της – Αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα

Στη θάλασσα θα σκορπιστεί η στάχτη της όπως είχε ζητήσει η ίδια
Μάρθα Καραγιάννη: Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της – Αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα
Στη Ριτσώνα μεταφέρθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιαννη μετά την τελετή της κηδείας της από το Α Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εχθές για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της και να γίνει η αποτέφρωσή της.

Μετά την αποτέφρωση η στάχτη της θα σκορπιστεί στη θάλασσα όπως επιθυμούσε η ίδια.

Η κάμερα εκπομπής τoυ Alpha, βρέθηκε έξω από το γραφείο του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα και κατέγραψε εικόνες από τη μεταφορά της τέφρας της Μάρθας Καραγιάννη. Στη Ριτσώνα βρέθηκαν τόσο η καρδιακή της φίλη Ντόρα Δούμα με την οποία η Μάρθα Καραγιάννη τα τελευταία χρόνια συγκατοικούσε,αλλά και η σύζυγος του επίσης καρδιακού της φίλου Δημήτρη Σούρα.

Η μεταφορά της τέφρας στο γραφείο του κ. Σούρα ήταν επιθυμία της ίδιας, όπως επιθυμία της ήταν και να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Στις δηλώσεις της η Ντόρα Δούμα, είπε ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της είχε δώσει η Μάρθα Καραγιάννη. Σε ότι αφορά στην επιθυμία της για αποτέφρωση η Ντόρα Δούμα απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά ότι «η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ