«Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε» στην Εύβοια- Ευτράπελα με μεθυσμένο στην Αρτάκη
Ειδησεις ευβοια

«Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε» στην Εύβοια- Ευτράπελα με μεθυσμένο στην Αρτάκη

Απίστευτο κι όμως... ευβοιώτικο θα λέμε μάλλον μετά το περιστατικό με μεθυσμένο άνδρα να ξαπλώνει «φαρδύς- πλατύς» σε κεντρικό δρόμο της Αρτάκης

Το ρητό «είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε» επαληθεύθηκε πλήρως στην Εύβοια χθες αφού αναστάτωση προκάλεσε άνδρας υπό την επήρεια μέθης στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως στην Αρτάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας λίγο πριν τα μεσάνυχτα εθεάθη να σωριάζεται «φαρδύς πλατύς» στη μέση του δρόμου με έκπληκτους πολίτες να σπεύδουν να βοηθήσουν προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Μάλιστα αρκετοί, τις πρώτες στιγμές του συμβάντος και ενώ στο σημείο επικρατούσε αναβρασμός, θεώρησαν πως πρόκειται για κάποιο ξαφνικό σοβαρό περιστατικό υγείας που έκανε τον άνδρα να χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθείων κι σύντομα διαπιστώθηκε πως ο άνδρας, πέρα από τον κίνδυνο στον οποίο και έθεσε τον οργανισμό του από την υπερκατανάλωση ποτού, επικοινωνούσε με το περιβάλλον, αλλά αρνούταν πεισματικά, έχοντας βέβαια μειωμένη αντίληψη της πραγματοκότητας λόγω μέθης, να συνεργαστεί με τους διασώστες.

Η αδυναμία διαχείρισης του περιστατικού, με τον μεθυσμένο άνδρα να κάνει, δίχως υπερβολή, «οχτάρια» στον δρόμο είχε ως αποτέλεσμα να επιστρατευτεί και η αστυνομία με τους άνδρες του ΑΤ Χαλκίδας να τον μεταφέρουν «σηκωτό» στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr