Εύβοια: Επιτακτική η ανάγκη ίδρυσης ΕΚΑΒ στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εύβοια: Επιτακτική η ανάγκη ίδρυσης ΕΚΑΒ στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Πιο επίκαιρη από ποτέ είναι η ανάγκη για ίδρυση ΕΚΑΒ στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια μετά και το χθεσινό τροχαίο με νεκρό έναν 62χρονο

Πιο επίκαιρή από ποτέ είναι η ανάγκη για ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στο δήμο Μαντουδιου Λίμνης Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, καθώς ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Με αφορμή τον θάνατο του 62 οδηγού που ενεπλάκη σε τροχαίο με τζιπ στον δρόμο Στροφιλιάς-Λίμνης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου αναδεικνύεται η επιτακτική ανάγκη της σύστασης ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Μιλώντας στο evima.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ανέφερε, «Οι πολίτες και εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε στα όρια μας. Είναι λυπηρό να έχει δώσει εντολή ο πρωθυπουργός εδώ και ένα χρόνο να γίνει το ΕΚΑΒ και να έχει εξαγγελθεί πάνω από οκτώ φορές και δυστυχώς έχουμε μείνει στα λόγια. Θα συνεχίσω τις πιέσεις, ενώ θα κάνω εκ νέου παρέμβαση στον πρωθυπουργό».

Πιο επίκαιρή από ποτέ είναι η ανάγκη για ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στο δήμο Μαντουδιου Λίμνης Αγίας Άννας, καθώς ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι πολίτες έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν τραυματίες με αγροτικά οχήματα, ενώ είναι πασιφανές πως εφόσον πράγματι ξεκινήσει η σύσταση του ΕΚΑΒ στην περιοχή σίγουρα θα βοηθηθούν πολλοί άνθρωποι, ενώ είναι βέβαιο ότι θα μεταφέρονται εγκαίρως σε νοσοκομείο όσοι χρειάζονται ιατρική και νοσοκομειακή βοήθεια.

Στην περιοχή αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο, κάτι που είναι αρκετά προβληματικό, καθώς σε περίπτωση που χαλάσει το όχημα, ή αρρωστήσει ο οδηγός δεν υπάρχει καθόλου ιατρικό όχημα για να μεταφέρει κάποιον που χρειάζεται άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη, γι’ αυτό και οι κάτοικοι πολλές φορές έχει χρειαστεί να μεταφέρουν τραυματίες και ανθρώπους που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη ακόμα και με αγροτικά οχήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ