ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποκλειστική δήλωση Μπασινά στο evima.gr για την αποχώρηση του από τη θέση του αντιδήμαρχου Ερέτριας

Οι ευχαριστίες στο δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, του δημοτικούς συμβούλους και το προσωπικό του Δήμου Ερέτριας
Αποκλειστική δήλωση Μπασινά στο evima.gr για την αποχώρηση του από τη θέση του αντιδήμαρχου Ερέτριας

Με αποκλειστική του δήλωση στο evima.gr ο Κηρύκος Μπασινάς εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από τη θέση του αντιδήμαρχου Ερέτριας.

«Για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσω στη θέση του Αντιδημάρχου Ερέτριας.Θα συνεχίσω όμως να στηρίζω το έργο της Δημοτικής αρχής με όλες μου τις δυνάμεις.
Ευχαριστώ εγκάρδια τον Δήμαρχο Ερέτριας Ιωάννη Δημητρόπουλο για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την άριστη συνεργασία.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, το τοπικό συμβούλιο, τους συλλόγους και εθελοντές για την καλή συνεργασία που είχα μαζί τους
Τις θερμές μου ευχαριστίες θέλω να εκφράσω σε όλο το προσωπικό του Δήμου που καθημερινά και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες δώσαμε μάχες.
Καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους δημότες Ερέτριας για την συνεργασία και την κατανόηση».

Νωρίτερα ο δήμαρχος Ερέτριας είχε δηλώσει στο evima.gr:

«Για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίζει στη θέση του αντιδημάρχου Ερέτριας ο Κηρύκος Μπασινάς. Παραμένει όμως από τα δυνατά και αξιόλογα στελέχη μας», δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Δημητρόπουλος πρόκειται για έναν από τα αξιόλογα στελέχη της παράταξης του και συνεχίζει να στηρίζει το έργο που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή με όλες του τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ