ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εύβοια: Επιβάλλεται το άνοιγμα της εστίασης, λέει στο evima.gr ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Χαλκίδα και μέλος του ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Το κράτος όμως θα πρέπει να κατανοήσει πως η εστίαση χρειάζεται πλέον ουσιαστική στήριξη για να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια της
Εύβοια: Επιβάλλεται το άνοιγμα της εστίασης, λέει στο evima.gr ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Χαλκίδα και μέλος του ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Ανοιγμα με εξωτερικά καθίσματα και self test έρχεται για την εστίαση μετά το Πάσχα και οι εστιάτορες έχουν ξεκινήσει ήδη τις εργασίες στα καταστήματά τους.

Για όλα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα για το άνοιγμα του κλάδου μίλησε στο evima.gr το μέλος του Σωματείου Καταστηματαρχών ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ Βασίλης Χαρίσης.

Ο κ. Χαρίσης μεταξύ άλλων δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

΄΄Θεωρώ πως πλέον επιβάλλεται το άνοιγμα της εστίασης γιατί όπως είδαμε με κλειστά μαγαζιά δεν μειώθηκαν τα κρούσματα αντίθετα αυξήθηκαν! Ο κλάδος έχει δεχτεί ανεπανόρθωτες ζημιές αλλά πάντα με γνώμονα την δημόσια υγεία συμβιβάστηκε.

Το κράτος όμως θα πρέπει να κατανοήσει πως η εστίαση χρειάζεται πλέον ουσιαστική στήριξη για να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια της,να μην μείνει καμια επιχείρηση εκτός οικονομικής βοήθειας για να μπορέσουν και οι ιδιοκτήτες να ξεκινήσουν τις απαραίτητες προετοιμασιες για το ασφαλή άνοιγμα των επιχειρήσεων τους!

Όσο για τα self- test είναι μια διαδικασία που πρέπει να στηρίξουμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα κρούσματα και να γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε στην κανονική μας ζωή προ covid΄΄, είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr το μέλος του Σωματείου Καταστηματαρχών ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ Βασίλης Χαρίσης, ιδιοκτήτης του καταστήματος LA STRADA DIVERSO στην παραλία της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ