ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εύβοια: Πώς εξαργυρώνεται το voucher του «Τουρισμός για όλους»- Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» για διακοπές στην Εύβοια και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Εύβοια: Πώς εξαργυρώνεται το voucher του «Τουρισμός για όλους»- Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all.gov.gr θα δείτε πιθανότατα σήμερα Τρίτη, ή αύριο Τετάρτη τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το  voucher των 150 ευρώ, από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που μπορεί να αξιοποιηθεί για διακοπές στην Εύβοια και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους” και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου. Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιείται η άυλη προπληρωμένη κάρτα, για να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC.

Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής χωρίς χρήση τεχνολογίας NFC. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε κινητό μπορεί να εισαχθεί για τη διενέργεια συναλλαγών μόνο μία άυλη χρεωστική κάρτα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ