ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η εντυπωσιακή παραλία της Εύβοιας με τα κρυστάλλινα νερά

Είναι από εκείνες τις ελληνικές παραλίες που σου κάνει κλικ από το πρώτο λεπτό
Η εντυπωσιακή παραλία της Εύβοιας με τα κρυστάλλινα νερά

Αυτή είναι μια τυπική εικόνα που θα συναντήσεις στην Εύβοια. Εκεί που βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες. Εκεί βρίσκεται και η παραλία καθρέφτης η οποία απέχει το πολύ 2,5 ώρες στην Αθήνα. Ο λόγος για την παραλία Θαψά. Μπορείς δηλαδή αν ξεκινήσεις πρωί να το κάνεις ακόμη και μονοήμερη εκδρομή. Ιδανικά μπορείς να περάσεις το Σαββατοκύριακό σου σε ένα όμορφο και ήσυχο μέρος στην κεντρική Εύβοια.

Η παραλία Θαψά στην Εύβοια είναι από εκείνες τις ελληνικές παραλίες που σου κάνει κλικ από το πρώτο λεπτό λόγω των νερών της.

Στην πραγματικότητα για να την προσεγγίσεις θα πρέπει να ξεκινήσεις από την Χαλκίδα και να κατευθυνθείς προς Κύμη. Μόλις φτάσεις στρώσε πετσέτα και βάλε ομπρέλα. Έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου για ένα μπάνιο στον παράδεισο. Να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια από τις οργανωμένες ελληνικές παραλίες.

Σαββατοκύριακο στην Εύβοια

Αν σκέφτεσαι να περάσεις το Σαββατοκύριακό σου στην Εύβοια, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο καλές και ασφαλείς επιλογές. Το βασικό, όπως είπαμε, είναι ότι θα κολυμπήσεις σε μερικές από τις καλύτερες και πιο καθαρές ελληνικές παραλίες. Εκτός από την παραλία Θαψά, βάλε στο πρόγραμμα τη δίδυμη παραλία των ερωτευμένων αλλά και το Γρεγολίμανο, την εντυπωσιακή παραλία – αμμόγλωσσα της περιοχής. Εκτός όμως από τις παραλίες, στην Εύβοια βρίσκονται τα ορυχεία που έγιναν αλπικές λίμνες και είναι ένα καθηλωτικό αξιοθέατο της φύσης. Αλλά και το μυστηριώδες δρακόσπιτο στα 1.300 μέτρα υψόμετρο. Αν προτιμάς κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, δηλαδή, θα το βρεις στην Εύβοια, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ