ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη (23/03) στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. - Στην απεργία θα συμμετέχει και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας
Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη (23/03) στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα βαρειά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, χαρακτηρισμό θανάτου εργαζόμενου στα νοσοκομεία από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς και επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην απεργία θα συμμετέχει και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, σήμερα Τρίτη 23/02/2021 από 09.00πμ – 15.00μμ, με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσαν πως η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στην Πύλη του Νοσοκομείου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού με διαδικασίες του κατεπείγοντος και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών εργαζομένων.

  • Τήρηση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου. Τακτικά, επαναλαμβανόμενα, τεστ στους εργαζόμενους.

  • Να μην μετατραπεί το νοσοκομείο σε νοσοκομείο μιας νόσου.

  • Ενίσχυση της ΠΦΥ σε υποδομή και προσωπικό, ώστε να αναλάβει εξολοκλήρου τον εμβολιασμό των κατοίκων της πόλης και του νομού γενικότερα.

  • Ένταξη στα ΒΑΕ.

  • Χαρακτηρισμό των συνεπειών από κορoνοϊό ως εργατικό ατύχημα και επαγγελματική ασθένεια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ