Σοκαριστικό βίντεο: Aμάξι παρασέρνει μοτοσυκλετιστή και εκτοξεύει 5χρονη μέσα από τζαμαρία
ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστικό βίντεο: Aμάξι παρασέρνει μοτοσυκλετιστή και εκτοξεύει 5χρονη μέσα από τζαμαρία

Οι Αρχές υποστήριξαν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του τροχαίου και παράλληλα αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη απέδειξε πως αυτός είχε καταναλώσει απαγορευτική ποσότητα οινοπνευματούχου ποτού

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί το βίντεο οδηγού που χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτυπά μοτοσυκλετιστή και πεντάχρονο κοριτσάκι που κάθεται σε παγκάκι κι έπειτα περνά μέσα από τζαμαρία, στην Βραζιλία..

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 28/1.

Το κοριτσάκι κάθεται κοντά σε κάποιον άνδρα και παίζει, πίσω από μια μεγάλη γλάστρα.

Ξαφνικά στο πλάνο αποτυπώνεται ένα παλιό αμάξι να τρέχει ανεξέλεγκτο, να παρασέρνει μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια να χτυπάει την 5χρονη και την εκτοξεύει μέσα από την τζαμαρία, σχολής οδηγών.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση, το κοριτσάκι φαίνεται να σηκώνεται και να τρέχει τρομοκρατημένο προς την αγκαλιά του άνδρα με τον οποίο ήταν μαζί λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Όπως αναφέρει το nypost.com, η 5χρονη γλίτωσε με μερικά κοψίματα από τα σπασμένα γυαλιά, ενώ ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πόδι του.

Οι Αρχές υποστήριξαν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του τροχαίου και παράλληλα αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη απέδειξε πως αυτός είχε καταναλώσει απαγορευτική ποσότητα οινοπνευματούχου ποτού καθώς η ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του ήταν 0,95 mg/I.

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε πιεί εκείνη την ημέρα και είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από όσα ακολούθησαν.

Συνελήφθη και η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr