ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 5χρονος που ήταν παγιδευμένος στο πηγάδι

Τραγική κατάληξη, ο 5χρονος Ραγιάν ανασύρθηκε νεκρός από το πηγάδι
Τραγωδία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 5χρονος που ήταν παγιδευμένος στο πηγάδι

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό – Ο μικρός Ραγιάν έπεσε σε πηγάδι βάθους 32 μέτρων την Τρίτη, με τους εκσκαφείς να δίνουν μάχη ακόμα και μέσα στη νύχτα να τον απεγκλωβίσουν

Ο μικρός Ραγιάν από το Μαρόκο, ανασύρθηκε νεκρός από το πηγάδι στο οποίο παρέμεινε παγιδευμένος επί πέντε ημέρες, ανακοίνωσε το παλάτι, μεταδίδουν τα μαροκινά μέσα ενημέρωσης και το Reuters.


Το δημοσίευμα του Reuters.

Οι διασώστες είχαν διοχετεύσει οξυγόνο μέσω σωλήνων και είχαν κατεβάσει μπουκάλια με νερό, χωρίς να είναι βέβαιοι ότι το παιδί τα χρησιμοποίησε.

Όλα ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι του πεντάχρονου κοντά στο σημείο και κατέληξαν σε εφιάλτη με την πτώση του.

Οι εργασίες διάνοιξης του οριζόντιου τούνελ μήκους λίγων μέτρων είχε προχωρήσει με πολύ αργούς ρυθμούς στην απομονωμένη κοινότητα της επαρχίας Τσεφτσαουέν του βόρειου Μαρόκου και όλες οι προσπάθειες ήταν επικεντρωμένες στην αποφυγή κατολισθήσεων.

Το δράμα του μικρού είχε προκαλέσει κύμα συγκίνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Μάγρεμπ μέχρι το Ιράν και από την Υεμένη μέχρι τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του 5χρονου.

Στις τελευταίες εικόνες που προέρχονταν από κάμερα που προωθήθηκε στο εσωτερικό του πηγαδιού, το παιδί φαινόταν ξαπλωμένο στο πλευρό και ήταν αδύνατον να πει κανείς με βεβαιότητα ότι είναι ζωντανό, όπως δήλωσε διασώστης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ