Εύβοια: Αγώνας ζωής για τον Γιάννη Κανάκη- Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων από τον Ερμήλιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Αγώνας ζωής για τον Γιάννη Κανάκη- Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων από τον Ερμήλιο

ο Α.Σ Ερμήλιος προχωρά στην διοργάνωση τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών στην Εύβοια τονίζοντας πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια να ορθοποδήσει.

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, οργανώνει στην Εύβοια ο Α.Σ Ερμήλιος για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αθλητή Γιάννη Κανάκη, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει όχι μόνο όλο το νησί μας αλλά δίχως υπερβολή ολόκληρη τη χώρα.

Ο Γιάννης, καθηλώθηκε κατόπιν ανακοπής την οποία και υπέστη δίνοντας έκτοτε έναν μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας, του.

Ο Ιωάννης Κανάκης, στις 28 Μαΐου γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Στις 30 Μαΐου έπαθε εγκεφαλικό οίδημα και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική επέμβαση διάρκειας 8 ωρών, δυστυχώς εξαιτίας του εγκεφαλικου οιδηματος αποκόμισε αλλά 3 ισχαιμικα και απο τις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στο εθνικό κέντρο αποκατάστασης.

Αν και το αγόρι αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο έχει μπροστά του έναν Γολγοθά και οι ανάγκες πλέον θα είναι πολλές και δυσβαστακτες για την οικογένειά του.

Με βάση τα παραπάνω, ο Α.Σ Ερμήλιος προχωρά στην διοργάνωση του προαναφερθέντος τουρνουά τονίζοντας πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια των ανθρώπων του να τον βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και φίλοι του Α.Σ.ΕΡΜΗΛΙΟΣ,
Το Σάββατο 10/12, στις 18:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής μας διοργανώνουμε “Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών” για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αθλητή μας Γιάννη Κανάκη!
Εν συντομία, για τους νέους στην ομάδα και μη έχοντες γνώση, ο, 16χρονος πλέον, Γιάννης κατόπιν ανακοπής την οποία υπέστη, καθηλώθηκε και οι γιατροί κάνουν αγώνα, εδώ και κοντά 20 μήνες, προκειμένου να επανέλθει.
Αγώνας μακρύς και δύσκολος αλλά προ πάντων δαπανηρός.
Εμείς, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των ανθρώπων του να τον βοηθήσουν να ορθοποδήσει.
Πως;
Με την παρουσία μας το απόγευμα του Σαββάτου και την συνεισφορά μας στον κουμπαρά του Γιάννη!
Που;
Στο ΕΡΜΗΛΙΟΣ Soccer Club
Πότε;
Το ΣΆΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ στις 18:00
Γιατί;
Επειδή έχουμε εν συναίσθηση σε υπερθετικό βαθμό!
Επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο στη ζωή!
Επειδή θα μεγαλώσουμε σαν άνθρωποι!
Επειδή θέλουμε τους ανθρώπους δίπλα μας δυνατούς κι ευτυχισμένους για να νιώσουμε κι εμείς έτσι!
Επειδή ο Γιάννης έχει την ανάγκη όλων μας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr