Εύβοια: ΕΔΕ για τις νηπιαγωγούς από τις οποίες «το έσκασε» 5χρονο σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: ΕΔΕ για τις νηπιαγωγούς από τις οποίες «το έσκασε» 5χρονο σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου

Το περιστατικό ανατριχιάζει την τοπική κοινωνία της Εύβοιας και το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου έχει αναλάβει την προανάκριση του

Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποφασίστηκε για τους νηπιαγωγούς στην Εύβοια, από τους οποίους το έσκασε 5χρονο παιδάκι από νηπιαγωγείο στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου χωρίς να αντιληφθούν τίποτα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν το 5χρονο παιδί κατάφερει να βρεθεί εκτός του χώρου του σχολείου και για πολλές ώρες περιπλανιόταν στην περιοχή μέχρι που το εντόπισαν περαστικοί σε απόσταση 3 χιλιομέτρων μακριά από το σχολείο του.

Έως και την ώρα που περαστικοί παρέδωσαν το παιδί στο σχολείο οι νηπιαγωγοί δεν είχαν αντιληφθεί ότι έλειπε από το σχολικό συγκρότημα, με τους γονείς του παιδιού να είναι στα κάγκελα με την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπεύθυνων του σχολείου.

Οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό συνέλαβαν τις δύο εκπαιδευτικούς στα πλαίσια του αυτοφώρου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και λίγο αργότερα με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθερες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου έχει αναλάβει την προανάκριση για την σοβαρή αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ