Ευβοια: Ο Σίμος Κεδικογλου καλωσόρισε τα αυτοκίνητα αντίκες στην Ιστιαία ((pic&vid)
Ειδησεις ευβοια

Ευβοια: Ο Σίμος Κεδικογλου καλωσόρισε τα αυτοκίνητα αντίκες στην Ιστιαία ((pic&vid)

Εύβοια: Βραδιά γεμάτη αυτοκίνητα αντίκες

«Καλωσορίζοντας τη Λέσχη Κλασσικου Αυτοκινήτου Μακεδονίας στην Αιδηψό. Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία για την ανάδειξη του τόπου μας», σήκωσε ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου βρέθηκε στη γενέτειρα του Ιστιαία και καλοσώρισε τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση που θα αναδείξει σημαντικά τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Βίντεο και εικόνες

Στην Εύβοια θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Θερινό Ράλλυ ΛΕΚΑΜ. Αυτοκίνητα αντίκες, αλλά και παλιές μοτοσικλέτες, θα γεμίσουν τη Βόρεια Εύβοια από το Σάββατο (22/6) μέχρι και τη Δευτέρα (24/6), χαρίζοντας πανέμορφες εικόνες σε όλους.

Μάλιστα στις εκδηλώσεις συμμετέχει ενεργά και ο δήμος, καθώς το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των πληρωμάτων στην Πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά Αιδηψού, όπου ο Δήμαρχο της Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς θα καλωσορίσει τα πληρώματα, ετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή υποδοχή.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21:00, όλα τα οχήματα που θα συμμετέχουν στο ράλλυ θα κατευθυνθούν με οργανωμένο κομβόι στην πλατεία της Ιστιαίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή τους. Θα είναι μια φαντασμαγορική εκδήλωση, που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο μέσα από τα κλασικά αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που θα φιγουράρουν το τριήμερο στην Εύβοια.

«Οι παλιότεροι θα ξανασυναντήσουμε τις αναμνήσεις μας και οι νεότεροι θα γνωρίσουν τους προγόνους των σύγχρονων αυτοκινήτων», είπε μεταξύ άλλων για την εκδήλωση, ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr