Εύβοια: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις καθαρισμού στον Οξύλιθο μετά την πρόσφατη κακοκαιρία
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις καθαρισμού στον Οξύλιθο μετά την πρόσφατη κακοκαιρία

Νέα επιχείρηση καθαρισμού στον Οξύλιθο μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία ΑΡΙΕΛ
Σε νέα επιχείρηση καθαρισμού προχώρησαν συνεργεία καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Κύμης στις περιοχές όπου σημειώθηκαν καταστροφές από την επέλαση της κακοκαιρίας ΑΡΙΕΛ.
Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Οξυλιθου Κλαίρης Κατσαρή πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση καθαρισμού, με απομάκρυνση των φερτών υλικών και στο καθαρισμό σχάρων και ρειθρων ομβρίων υδάτων, τα οποία είχαν γεμίσει από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.
Προτεραιότητα δόθηκε στη συνοικία των “Νανιανων” πριν το Κλιματαρι, όπου καθαρίσαμε τη σχάρα ομβρίων υδάτων η οποία είχε βουλώσει τελείως, καθώς η συνοικία αυτή και η σχάρα δέχεται όλα τα όμβρια ύδατα από ψηλά.
Πρόκειται για μία πολύπαθη συνοικία όπου τον Απρίλιο του 2020 υπέστησαν σοβαρές κατολισθήσεις- καθιζήσεις κάποιες ιδιοκτησίες από τις έντονες βροχοπτώσεις.
Ήδη η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚΑ αλλά και η Τεχνική Υπηρεσία έχουν κάνει αυτοψία και έχουν αποφανθεί να γίνουν τεχνικά έργα απορροής υδάτων, τριγωνικη τάφρος. Ωστόσο όπως αναφέρει η κα. Κατσαρή μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.
Δεύτερη στάση στην Αγία Παρασκευή, απέναντι από τη στάση όπου ξανακαθαρίστηκε και πάλι το χαντάκι και τη σχάρα.
Η κ. Κατσαρή ευχαριστεί για άλλη μια φορά τα παιδιά του συνεργείου για την αγαστη συνεργασία μας αλλά και για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.
Όπως αναφέρει: «Από βδομάδα πρώτα ο Θεός και καιρού επιτρέποντος ήδη έχουμε προγραμματίσει κάτι πολύ όμορφο που αφορά την ασφάλεια του οδικού μας δικτύου και των διερχομένων οχημάτων, με τη Περιφέρεια, το οποίο δεν έγινε τις προηγούμενες μέρες λόγω των καιρικών συνθηκών».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr